Open Tuindagen 2019

Geopend van
9.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag

3

augustus

Zondag

4

augustus

Zondag

11

augustus

Zondag

18

augustus

Zondag

25

augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRATIS ENTREE

70 verschillende soorten
GERANIUMS

 € 1,50 ps

PAASDAGEN GEOPEND

Fuchsiastekken € 1,30 ps
Per post € 1,40 ps
(excl. verzendkosten)

Mooie grote dahlia bollen te koop

Gesloten van maandag t/m vrijdag.
Geopend op zaterdag en zondag

Beste Fuchsialiefhebber, hartelijk welkom op de website van de Hobbykwekerij Lokhorst

Wij laten u weten dat wij na het overlijden van onze ouders, Jan en Fennie Lokhorst, onze hobbykwekerij op dezelfde voet voortzetten zoals u altijd van ons gewend was.

Wij zijn met het kweken en stekken van Fuchsia’s begonnen begin tachtiger jaren en hebben inmiddels een grote collectie fuchsia specie’s en cultivars opgebouwd die wij zorgvuldig in stand proberen te houden. Onze kwekerij onderscheid zich door dat wij jaarlijks  tijdens het bloeiseizoen de gehele collectie van inmiddels ongeveer 3500 variëteiten bloeiend tentoonstellen. In deze grote collectie bevinden zich veel soorten die elders moeilijk verkrijgbaar zijn. Ook zijn van diverse veredelaars zoals: de Graaff, Waldenmaier ,Koerts e.a. de complete collecties in ons assortiment opgenomen. Bij een bezoek aan de kwekerij in de zomermaanden word u op deze wijze in staat gesteld om de planten die u wenst  aan te schaffen  eerst met eigen ogen te aanschouwen alvorens een bestelling te plaatsen. Dat deze presentatie uniek is  blijkt wel uit het feit dat op onze kwekerij jaarlijks de internationale veredelaarsdag georganiseerd word. De veredelaars uit binnen en buitenland kunnen hun nieuwe Fuchsia aanwinsten  eerst vergelijken met onze grote collectie alvorens ze te introduceren.

opa1Het spreekt dan ook vanzelf dat wij regelmatig beschikken over de nieuwste soorten, in 2016 zijn er weer vele nieuwe aanwinsten aan de collectie toegevoegd.

Het gehele jaar verkopen wij stekken maar de topmaanden zijn echter wel van februari t/m juli. Uiteraard is het een onmogelijkheid om van alle soorten stek in voorraad te hebben maar tijdens een bezoek aan de kwekerij  of  na het doorlezen van onze catalogus op deze site kunt u alle soorten bestellen. Uw bestelling word dan in het voorjaar door ons gestekt  en u word gebeld als uw bestelling klaar is.

De kwekerij is het gehele jaar geopend op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Vanaf 1 april ook op de zondag geopend. Tijdens het bloeiseizoen houden wij diverse open tuindagen die ideaal zijn om de gehele collectie te zien en gezellig kennis te maken met andere fuchsialiefhebbers. de datums vind u onder de link :Open Tuin Dagen.

Wij wensen u alvast veel plezier bij het doornemen van deze website en heten u van harte welkom bij een bezoek aan de kwekerij.

Fam. Lokhorst.

Zou u uw bestellingen voor 2020 voor 31 december willen doorgeven

Would your orders for 2020 for December 31 to pass

Bitte geben Sie Ihre Bestllung fur das Jahr 2020 bis zum 31. Dezember auf."

Souhaitez vos commandes de 2018 pour Décembre 31 à passer

Sarebbe vostri ordini per il 2018 per il 31 dicembre per passare